RULADA DIN CARNE TOCATA DE PORC CU OUA FIERTE

de babi5 in Porc, 19 Oct 2013 | 28355 vizualizari

 

Este o rulada super buna , poate fi servita si la felul doi si ca aperitiv ..

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata de porc ..
  • 1 ceapa mica
  • 6 catei de usturoi
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita vegeta
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 1/2 lingurita piper macina
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 10 oua
  • 100 ml ulei
  • 3 felii de pine
  • 3 cartofi
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA RULADA DIN CARNE TOCATA DE PORC CU OUA FIERTE:

Se pune carnea  intr-un castron ,adaugam piperul ,boiaua,sarea pinea muiata si bine scursa ,vegeta ,2 oua,frunzele de patrunjel  tocate ,ceapa tocata marunt si cartofii rasi prin razatoarea  marunta.Totul se amesteca  bine obtinind o compozitie  ca si ce de chiftele .Lasam la o parte pentru 30 min .Intre timp  punem la fiert cele 8 oua ,dupa fierbere le punem in apa  rece si lasam  cinci minute ,apoi le decojim .Impartim compozitia  in doua  parti apoi pe o folie  de aluminiu unsa cu putin ulei  punem jumatate din compozitie si uniiformizam formind un dreptunghi de lungimea unei tavi de chec ,ungem cu putin  ulei si asezam ouale fierte pe mijlocul compozitiei ,ne ajutam usor de folia de aluminiu si rulam frumos in asa fel incit  partea de imbinare sa fie jos la fundul tavi de chec in care punem putin ulei si in pahar de 150 ml apa ,la fel se procedeaza si cu cealalalta parte de copozitie .Introducem tavile de chec cu rulada de carne in cuptorul in prealabil incins la 200 grade .. lasam45-50 min apoi desfacem folia de aluminiu de deasupra si mai lasam 10 min, sa se rumeneasca . Apoi o scoatem si lasam putin la racit  sa se poata taia frumos .. Rulada este gata pentru a fi servita .. pofta sa aveti ..ca sigur aveti de ce fiindca este foarte buna..

TIPS-URI

1

Este o rulada pe care o putem folosi su ca aperitivsi felul doi si cina ..

Daca ti-a placut reteta noastra "RULADA DIN CARNE TOCATA DE PORC CU OUA FIERTE" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute cu carne de porc si afumatura