Ruladă din fleică de porc

de diaconta in Porc, 29 Ian 2014 | 11041 vizualizari

 

O ruladă simplă,destul de aspectuoasă ,dar foarte gustoasa.Din pacate,pentru pozele finale n-am prea avut lumină,dar am zis să postez totuşi reţeta,poate vă inspiră.

 

INGREDIENTE

  • O bucata foarte subtire de fleica de porc
  • 300 g carne tocata
  • Sare,piper,boia
  • Ierburi de provence
  • Cimbru
  • Ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ruladă din fleică de porc:

Fleica de porc am condimentat-o.La fel si carnea tocata.

Am pus carnea tocata pe fâşia de fleica si am rulat-o.Am legat-o cu sfoara.

Am asezat rulada într-un vas pentru cuptor ,în care am pus putin ulei si am pus-o la cuptor pâna când a fost bine „patrunsa” carnea,aproximativ o ora.

 Am lasat sa se raceasca,am scos sfoara si am feliat.

Se potriveste ca si aperitiv sau alaturi de o garnitura, se poate servi calda sau rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ruladă din fleică de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (43)

Rita Ilies 1

30.01.2014, 14:19

Mno, nu-mi tai și mie un mm? )

diaconta 1

30.01.2014, 14:40

Rita,nu vreau sa-ti stric dieta,dar daca vrei iti dau sfoara s-o imparti cu Ancuta )))))))

Madelline 1

12.02.2014, 00:26

bunnn

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Rulada din pulpa de porc cu carnat de casa si friptura