Rulada din muschiulet de vitel cu legume

de babi5 in Vita, 16 Noi 2013 | 5124 vizualizari

 

Ce sa va spun decit ca este foarte buna ,o faceam in vremurile de mult apuse la mesele de Revelion . Foloseam si la platouri reci doar ca le dadeam cu aspic, sa nu se oxideze. Bun bunut.

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de vitel (cca 1 kg )
  • 2 linguri mustar
  • 1 morcov
  • 1 castravete murat
  • 1 ardei galben gras
  • sare
  • piper
  • ulei
  • vegeta
  • salata pentru decor
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din muschiulet de vitel cu legume:

Am taiat muschiuletul in doua dar nu de tot am lasat sa se poata bate.

L-am batut bine cit s-a putut mai mult( sa-l putem  pe urma rula bine ),am condimentat cu sare ,piper ,vegeta, am uns apoi cu 2 linguri de mustar.

Am curatat morcovul  si ardeiul am spalat si am taiat fisiute pe care le-am asezat pe o parte si cealalta a muschiuletului.

Am taiat si castravetele murat si am procedat la fel ca si cu legumele.

Am rulat muschiuletul pe ambele parti asa ca sa ia forma unor ochelari.

Am uns cu putin ulei, am asigurat cu scobitori sa nu se desfaca, si am invelit intr-o folie de aluminiu.

L-am asezat intr-o tava de yena si l-am dat la cuptorul incins in prealabil la 200 grade.

Am lasat 1 ora, dupa care am dat folia la o parte si am mai lasat 10 min. sa se rumeneasca.

Muschiuletul este gata pentru a putea fi servit.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Se poate servi si la platou rece

2

Linga putem sa asezonam cu legume ,si diverse garnituri

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din muschiulet de vitel cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose de carne