sincer sunt putin suparata pe mine ca nu mi-a iesit reteta cum trebuia,cred ca din cauza ciocolatei,trebuia simpla si eu am pus cu alune,asa ca a iesit mai inchisa la culoare
Albusurile se bat spuma apoi se pune zaharul si se mai bate putin dupa care se pune faina.Se imparte compozitia in 2 iar intr-una se pune cacao,apoi se pun in pungi separate si se taie coltul.Se unge o tava cu putin unt apoi se pune pe diagonala un rand maro si unu alb si se pune la copt la 160 grade 20-25 minute
Crema:se topeste ciocolata (eu am pus ciocolata alba cu alune, si cred ca totusi e mai buna cea simpla ciocolata alba simpla)cu frisca intr-o craticioara pe foc apoi se lasa la racit 2 ore dupa care se pune gelatina transparenat si vanilia.
Blatul obtinut se scoate din tava si se ruleaza cu un prosop umed.
Cand totul e pregatit se insiropeaza bine blatul cu sirop apoi se pune crema si se ruleaza din nou
Sincer e prima data cand fac acesta reteta si imi era foarte neclar ce trebuie facut cu sucul de caise ,asa ca eu am insiropat blatul cu el
Se pastreaza la rece