Rulada rapida cu crema de banane

de rivka in Dulciuri, 28 Noi 2009 | 16759 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame biscuiti simpli
  • 200 ml apa
  • 300 gr zahar
  • 3 linguri cacao
  • 1 plic budinca la rece de banane
  • 300 gr frisca lichida
  • cca 250 ml lapte
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada rapida cu crema de banane:

Se pune apa la fiert impreuna cu zaharul se adauga biscuitii zdrobiti si amestecati cu cacao.

Se intinde compozitia obtinuta pe o folie si se lasa la racit.

Se prepara crema din frisca frecata cu praful de budinca de banane si laptele pana se intareste.

Se intinde crema peste biscuiti si se ruleaza cu ajutorul foliei,se da la frigider.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada rapida cu crema de banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

gaby_duceag 1

02.12.2009, 21:14

ce bine arata!cred ca-i bunuta!

Michelle 1

06.12.2009, 15:35

ionix 1

06.12.2009, 16:07

vreau s-o fac si yo sapt viitoare, sper sa am timp

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cornulete bicolore de post