Rulouri cu spanac și feta

de elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2012 | 5526 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ouă,
  • 1 lingură apă,
  • 100 g cașcaval,
  • 300 g feta,
  • 500 g spanac,
  • 5 căței de usturoi,
  • 1 foaie aluat foietaj.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu spanac și feta:

Se decongelează aluatul foetaj. Se decongelează spanacul și se pune la scurs. Se încinge cuptorul la 200 grade C.

Într-un castronel se bat bine ouăle. Se amestecă usturoiul pisat cu spanacul foarte bine scurs de apă.

Se întinde aluatul pe o suprafață presărată cu făină. Se unge aluatul cu ou bătut. Se presară cașcaval ras, se întinde spanacul pe toată suprafața aluatului apoi se pune brânza feta în felii căt mai subțiri să acopere cât mai multă suprafață. Se rulează și se taie cu un cuțit fierbinte la 1-1,5 cm.
Rulourile se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se ung rulourile cu ou bătut și se dau la cuptor 15-20 minute sau până se rumenesc frumos

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu spanac și feta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort mimosa.

de Adele 4

la 08:32

Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase

ieri la 07:46

Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase

pe 19.11 la 07:37

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]