Rulouri de bacon afumat cu crema de branza

de Ina in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2014 | 3823 vizualizari

 

Pentru ca imi ramasese crema de branza de la aperitivele cu somon, am pregatit si cateva rulouri de bacon afumat. Delicioase!

 

INGREDIENTE

  • 200 g bacon afumat
  • 100 g branza topita cu smantana, simpla
  • 100 g branza cu smantana ( Fagaras )
  • marar maruntit
  • piper
Portii: 28
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de bacon afumat cu crema de branza:

Branza topita si  fagarasul  se mixeaza, apoi adaugam marar tocat si putin piper. 

Desfacem cu grija feliile de bacon afumat.

Cu posh-ul sau cu o lingurita ungem  cu crema de branza jumatate din fasia de bacon, apoi o vom rula de la capatul uns spre cel neuns, formand rulouri pe care le asezam pe verticala intr-un platou, singure sau alaturi de alte aperitive.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de bacon afumat cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ratuste din oua si branza pe valuri de maioneza