Rulouri de pui cu carnati

de Miha in Aperitive / Garnituri, 24 Aug 2010 | 6025 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4 carnati proaspeti
  • usturoi
  • patrunjel
  • rozmarin
  • sare
  • 1/2 pahar de vin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui cu carnati:

Usturoiul se piseaza, apoi se amesteca cu patrunjel verde tocat si rozmarin. Se adauga cateva linguri cu ulei de masline si se omogenizeaza.

Pieptul de pui se taie felii, se acopera cu folie alimentara si se bat putin cu ciocanul de snitele. Se sareaza dupa gust, dar trebuie avut in vedere ca si carnatii au sare.

Pe fiecare bucata de piept se aseaza cate o bucata de carnat si se ruleaza cat mai strans. Rulourile obtinute se aseaza intr-un vas termorezistent si se ung cu sosul de usturoi. Se toarna deasupra 1/2 pahar de vin si 1/2 pahar de apa, putin ulei de masline si se da la cuptor pana se rumenesc rulourile.

Se servesc calde, cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (22)

Pasiune pentru bucatarie 1

26.08.2010, 15:31

miha au fost foarte bune rulourile

babi5 1

04.03.2013, 22:23

bune

Miha 1

05.03.2013, 08:32

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole frecata(batuta)