Rulouri de pui cu spanac si sparanghel pe pat de broccoli

de Valclaudia in Pui, 6 Iun 2015 | 2840 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola pulpe superioare de pui dezosate (9 bucati)
  • o mana frunze proaspete de spanac
  • 5 tije de sparanghel alb
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • 1 broccoli (al meu era cam trecut dar mi-a parut rau sa-l arunc)
  • putina boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui cu spanac si sparanghel pe pat de broccoli:

Spanacul se spala sub jet de apa rece si se taie fasii, apoi se caleste in tigaia antiaderenta 2-3 minute intr-o lingura ulei de masline. Nu uitam sa presaram un praf de sare si putin piper pentru gust.

Pulpele de pui dezosate se desfac, presaram sare si piper dupa gust, apoi punem in strat subtire spanac calit si 1 bucata sparanghel curatat si spalat la mijloc.

Rulam carnea si prindem capetele cu scobitori.

Procedam la fel si cu celelalte 8 pulpe.

Preincalzim cuptorul la 175 grade.

Buchetelele de broccoli spalate se aseaza intr-o tava de yena, deasupra asezam rulourile,presaram putina boia dulce pentru culoare, picuram putin ulei de masline si acoperin forma cu staniol.

Dam macarea acoperita la cuptor pentru 25 minute, apoi indepartam staniolul si intoarcem rulourile la fiecare 5 minute pana se rumenesc dupa preferinta. Eu le-am mai lasat alte 30 minute.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui cu spanac si sparanghel pe pat de broccoli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulou din piept de pui cu umplutura de ciuperci