Rulouri din piept de curcan cu sunca in sos de rodii

de Sidy in Pui, 22 Iun 2010 | 8110 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g piept de curcan
  • 2 rodii
  • 1/2 pahar sirop de rodii sau de zmeura
  • 1/2 pahar vin rosu
  • 1 varf cutit scortisoara
  • frunze patrunjel verde
  • (busuioc)
  • 2 oua
  • 100 g pesmet
  • 100 g migdale macinate(optional)
  • 1 pachet branza Ementaler
  • ulei
  • ardei gras colorat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de curcan cu sunca in sos de rodii:

Se curata rodiile si se scot samburii.Se pun la fiert cu siropul, vinul si scortisoara.Se lasa sa fiarba cam 20 minute pina devine mai vascos.
Fileurile de piept de curcan se pun pe o folie de nailon . Asezam peste ele frunze de patrunjel( busuioc), felii de sunca, branza si felii de ardei gras colorat. Rulam fileurile strans in folie si le dam la rece 15 minute in frigider.
Apoi dam ruladele prin faina, ou batut bine si pesmet amestecat cu migdale macinate.Le prajim bine pe toate partile in baie de ulei apoi le lasam la scurs pe hartie absorbanta.
Ruladele taiate in doua le punem pe farfurie si le servim cu sosul de rodii alaturi si cu frunze verzi tocate marunt. Se poate servi cu garnitura de cartofi.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de curcan cu sunca in sos de rodii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

liana_geicu 1

22.06.2010, 22:11

Ce bine arata!

nadina73 1

24.06.2010, 18:39

am trecut-o la favo si 5 furcu

Adinacarla 1

25.06.2010, 01:14

am trecut la favorite ...trebuie s-o incerc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Corabioare cu arpacas si piept de pui