Rulouri din piept de pui cu Philadelphia,sunca si bacon

de micki in Pui, 2 Mar 2011 | 12059 vizualizari

 

Sunt delicioase!

 

INGREDIENTE

  • 5  felii de piept de pui
  • 5 felii de sunca taiata ffff subtire
  • un dovlecel mic
  • un pachet de philadelphia(cel mic de 90 grame)
  • 10 felii subtiri de bacon afumat
  • sare si piper dupa gust
  • 2 frunze de salvie
  • jumatate pahar de vin alb sec
  • unt ,cam 50 grame
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de pui cu Philadelphia,sunca si bacon:

Se curata dovlecelul de coaja,se da prin razatoare apoi se amesteca cu branza philadelphia,sare si piper dupa gust..Se bat bine feliile de carne se sareaza,,se ung fiecare in parte cu un strat de dovlecel amestecat cu branza,apoi se aseaza deasupra o felie de sunca.Se ruleaza cat mai strans posibil,apoi se ruleaza deasupra cate 2 felii de bacon .Se leaga fiecare rulou astfel format cu ata de bucatarie.Se topeste untul impreuna cu frunzele de salvie se aseaza rulourile,se prajesc bine pe ambele parti dupa care se toarna vinul.Se acopera cu un capac si se lasa la foc mic pentru circa 20 minute.

Se servesc cu piure de carofi si salata sau doar cu o salata bogata.Pofta buna!

Reteta e preluata de pe cutia de philadelphia.:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pui cu Philadelphia,sunca si bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulou din piept de pui cu bacon si prune uscate