Rulouri umplute cu sunca si gogosari

de mirela0911 in Pui, 20 Sep 2011 | 6943 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • sare, piper
  • 100g cascaval
  • 1 gogosar
  • 150g sunca presata feliata
  • 3 lg ulei masline
  • 1 crenguta de cimbru uscat
  • boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri umplute cu sunca si gogosari:

Se feliaza pieptul de pui si se bate usor ca pentru snitele. Se condimenteaza cu sare si piper, se aseaza pe fiecare felie sunca, cascaval si gogosari taiati felii, iar apoi se ruleaza si se prind cu scobitori pentru a nu se desface.

Intr-un vas de yena se pune uleiul si se aseaza rulourile. Se presara deasupra boiaua si cimbrul luat de pe crenguta. Se acopera cu capacul vasului de yena si se da la cuptor pentru 15-20 minute. Se ia jos capacul si se mai lasa la cuptor pana se rumenesc frumos.

Se servesc cu garnitura (noi am avut pofta de cartofi prajiti) si salata dupa plac.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri umplute cu sunca si gogosari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]