O salată plină de arome si prospeţime...
Spalam salata in mai multe ape pentru a indeparta nisipul dupa care o punem la scurs pe servete absorbante.
Spalam legumele si le curatam. Incepem sa le taiem.
Fierbem ouale tari (10 minute din momentul punerii pe flacara).
Intr-un vas punem ceapa taiata rondele, salata verde scursa bine si rupta cu mana, castravetele si rosiile taiate cuburi.
Taiem telemeaua si sunca in felii si cubulete. Le adaugam peste salata.
Curatam ouale si le taiem dupa plac. Adaugam si maslinele.
Condimentam cu sare, piper, otet, ulei, zeama de lamaie etc.
Amestecam si servim.
Este foarte buna de consumat in perioadele calduroase.
1
Cantitatile de legume pot varia in functie de gustul personal. Puteti adauga ardei si boabe de porumb, puteti renunta la oua si castravete, puteti face ce combinatie doriti. Importante sunt telemeaua, sunca presata si salata verde.
2
Uleiul poate fi de care doriti: de masline, de floarea-soarelui, de rapita etc.