Salata California

de Julie in Salate, 16 Aug 2010 | 8872 vizualizari

 

Am vazut reteta pe mai multe site-uri si mi-a placut. Nu pot spune exact de la cine am luat-o ...pentru ca de fiecare data salata avea alte componente...Am luat si eu si ideea si am adaptat-o. ;)
Este o salata plina de vitamine, numai buna de preparat intr-o zi caniculara, asa cum sunt de ceva vreme cam toate zilele pe la noi...Nu necesita preparare termica decat cartofii, astfel ca vei iesi destul de repede din bucatarie.

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 mar
  • o bucata sfecla rosie
  • 2 cartofi
  • 100 ml smantana
  • 100 g branza
  • 100 g sunca
  • patrunjel
  • sare, vegeta, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata California:

Cartofii se pun la fiert in coaja, apoi se curata si se taie in cuburi mici.
Telina, sfecla si morcovul , dupa ce se curata se taie in betisoare subtiri.
Branza si sunca se taie in cuburi mici.
Patrunjelul se toaca marunt.
Se pun toate intr-un bol si se toarna  peste ele smantana amestecata cu  sare si piper dupa gust. Se amesteca usor sa se acopere  toate legumele cu smantana.

Se pastreaza la rece pana in momentul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata California" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mihaelar63 1

19.08.2010, 08:11

5 furcu , plina de culoare , plina de savoare am salvat reteta

Julie 1

19.08.2010, 22:38

Merci, Mihaela!

Ancutsa 1

17.03.2020, 16:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]