Salata cu Miez de lapte si confit de pere

de alldaycooking in Salate, 13 Mai 2013 | 3874 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Confit de pere:
  • 1 para
  • 1 cubulet de unt
  • 1 lingura otet balsamic
  • cardamon
  • ghimbir
  • anason stelat
  • Miez de lapte:
  • 2 bucati Miez de lapte Delaco
  • 1 lingura ulei de masline
  • busuioc maruntit
  • Salata:
  • 2 frunze salata
  • 1 mana rucola
  • 5-6 rosii cherry
  • 1 morcov mic
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu Miez de lapte si confit de pere:

Para am taiat-o in jumatate, am inlaturat semintele si am feliat-o.  Intr-o tigaie am pus untul sa se incalzeasca. Cand untul s-a topit am adaugat feliile de para, am adaugat otetul balsamic si am lasat aprox un minut sa fiarba.   Am adaugat condimentele si jumatate de ceasca de apa. Am lasat sa fiarba la foc mic pana cand a scazut lichidul.

Miezul de lapte l-am taiat in cate 3 felii pe care le-am prajit timp de cateva secunde pe fiecare parte. Am presarat putin busuioc maruntit pe bucatile de branza.   Pe fiecare farfurie am asezat salata verde, rucola, fasii de morcov, rosii taiate in jumatati, am presarat putin ulei si apoi cate 3 felii de Miez de lapte.

 

In final am pus confitul de pere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu Miez de lapte si confit de pere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata pentru Anul Nou – “Advent”