Salată cu pește afumat și pleurotus

de elucubratiiculinare in Salate, 7 Dec 2012 | 4473 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 salată,
  • 200 g pește afumat,
  • 300 g ciuperci pleurotus,
  • 1-2 fire de ceapă verde,
  • 2-3 linguri semințe rodie,
  • 1/2 lămâie,
  • 1-2 linguri ulei de măsline.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată cu pește afumat și pleurotus:

Spălăm foarte bine salata (de preferat frunză cu frunză) și se taie fâșii. Peștele afumat se taie bucățele, în cazul în care are oase mari, acestea se elimină înainte. Ciupercile se pun pe grilul încins și se frig bine pe ambele părți, după care se feliază. Pe un platou aranjăm salata, peștele afumat și ciupercile feliate. Ceapa verde se spală, se toacă mărunt și se răsfiră pe platou. Semințele de rodie se aranjează pe margine. Stropim salata cu zeama de la o jumătate de lămâie și ulei de măsline. Servim imediat. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată cu pește afumat și pleurotus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 06:40

Bulz cu brânză de burduf - Varianta gustoasă și rapidă la cuptor

pe 26.11 la 11:51

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]