Salata de bame-reteta specific araba

de Mihaela11_jo in Salate, 31 Mai 2011 | 8011 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 de grame bame proaspete curatate de codite  
  • 3 rosii mari  
  • 1 ceapa de marime medie  
  • 5-6 catei de usturoi  
  • 3-4 linguri ulei de masline  
  • sare dupa gust  
  • piper proaspat macinat dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de bame-reteta specific araba:

Se taie marunt ceapa si usturoiul si se calesc  in uleiul de masline 4-5 minute.

Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie marunt.

Se adauga bamele la ceapa si se calesc inca 5 minute.

Se adauga rosiile taiate marunt si se fierb la foc mic pana se inmoaie( cca 20 de minute).

Se aseaza pe un platou si se servesc cu lipiea arabeasca sau ca salata simpla.

Se serveste calda sau dupa ce s-a racit.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de bame-reteta specific araba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]