Salata de boeuf (fara boeuf...ca nu ne place carnea-n salata)

de Valentin68 in Salate, 31 Dec 2016 | 3575 vizualizari

 

In mod normal, salata asta e cu carne de vita, ca de aia ii zice boeuf, dar daca vita ne sta-n gat, o eliminam....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi roze
  • 800 g morcov
  • 200 g pastarnac
  • castraveti murati
  • gogosari si conopida murata
  • sare
  • piper
  • 3 linguri mustar
  • maioneza ( facuta-n casa )
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de boeuf (fara boeuf...ca nu ne place carnea-n salata):

Mai intai, punem la fiert cartofii in coaja. Punem sa fiarba si morcovul si pastarnacul, dupa ce l-am curatat. Dupa ce au fiert, le lasam sa se raceasca, cartofii ii curatam de coaja. Pregatim maioneza (pe aia n-am facut-o eu, a facut-o leoaica ). Cat timp se racesc cartofii si morcovii, taiem marunt gogosarii, castravetii si conopida si ii lasam la scurs. Apoi, ne apucam de taiat cartofii, morcovul si pastarnacul, cubulete mici. Intr-un castron incapator, punem legumele taiate, stoarcem acritura (aici puneti cat credeti ca vreti de acru) si o adaugam in castron. Amestecam bine, presaram sare, piper, dupa gust, punem si mustarul si maioneza si omogenizam. Apoi asezam pe platou si ornam cum ne pricepem si avem inspiratie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de boeuf (fara boeuf...ca nu ne place carnea-n salata)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de casă, cu coajă crocantă și miez pufos - Rețeta simplă de post

pe 21.03 la 15:03

Bomboane Bounty - Deliciu rapid din 3 ingrediente

pe 21.03 la 14:02

Mâncare de praz cu orez și măsline - Rețeta gustoasă de post

pe 21.03 la 10:21

Humus clasic - Reteta gustoasa de casa

pe 20.03 la 17:01

Cantuccini cu migdale - Crocanti si deliciosi

pe 20.03 la 16:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata colorata