Salata de fasole galbena cu iaurt si usturoi

de Panacris in Salate, 24 Ian 2012 | 10495 vizualizari

 

O salata rapida si gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • fasole galbena 500 g.
  • iaurt degresat 500 ml.
  • ulei de masline 50 ml.
  • usturoi dupa gust
  • sare iodata 5 g.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de fasole galbena cu iaurt si usturoi:

Fasolea se curata, se rupe in bucati si se pune la fiert in apa sarata, cca. 20 de minute la foc potrivit. Intre timp se curata usturoiul, se piseaza in mojar, se adauga uleiul de masline, iaurtul si sarea.

Dupa ce fasolea s-a racit se amesteca usor cu sosul de usturoi.

Se serveste simpla sau garnitura langa un fel principal.

 

TIPS-URI

1

iarna se poate folosi fasolea pusa la conservat sau congelat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole galbena cu iaurt si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]