Salata de fasole galbena cu iaurt si usturoi

de Panacris in Salate, 24 Ian 2012 | 10502 vizualizari

 

O salata rapida si gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • fasole galbena 500 g.
  • iaurt degresat 500 ml.
  • ulei de masline 50 ml.
  • usturoi dupa gust
  • sare iodata 5 g.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de fasole galbena cu iaurt si usturoi:

Fasolea se curata, se rupe in bucati si se pune la fiert in apa sarata, cca. 20 de minute la foc potrivit. Intre timp se curata usturoiul, se piseaza in mojar, se adauga uleiul de masline, iaurtul si sarea.

Dupa ce fasolea s-a racit se amesteca usor cu sosul de usturoi.

Se serveste simpla sau garnitura langa un fel principal.

 

TIPS-URI

1

iarna se poate folosi fasolea pusa la conservat sau congelat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole galbena cu iaurt si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]