Salata de icre

de iepurik in Salate, 14 Feb 2011 | 7613 vizualizari

 

nu pot sa pun niste poze cu un pestisor:D prins de mine de unde am luat eu icre cand am facut prima mea salata...sunt prea mari:((

 

INGREDIENTE

  • 100 gr icre de crap
  • o cana de apa
  • 2 linguri de gris
  • ulei
  • o ceapa (eu am pus rosie, ca de aia aveam in casa)
  • zeama de lamaie
  • apa minerala
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre:

Se spala icrele si se pun la scurs.

Apoi se pun pe baie de aburi mestecand continuu pana iese apa din ele, dupa care se lasa la racit.

Intre timp se pune pe foc o cana de apa cu 2 linguri de gris si se face un cir.

Dupa ce s-au racit icrele se adauga treptat ulei (ca la maioneza) si cate putin gris, pana terminam acel cir.

Pe urma adaugam zeama de lamaie si putina apa minerala (pt a iesi mai pufoasa salata).

Ceapa o tocam marunt, se freaca cu sare, se clateste, se lasa la scurs si apoi o adaugam si pe ea in salata. Se potriveste de sare dupa gust.

Ornam cu masline si o dam la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

elena1988 1

15.02.2011, 11:51

kamy 1

15.02.2011, 13:33

data viitoare fierbe grisul in lapte....e si mai bun

iepurik 1

15.02.2011, 22:44

buna ideea Kamy cu laptele....tura viitoare o sa incerc...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]