Salata de icre

de claudiaO in Salate, 13 Oct 2016 | 4147 vizualizari

COMENTARII (9)

Rahela Velicu 1

13.10.2016, 23:09

ce buna este!

mihaelar63 1

14.10.2016, 00:42

Bun tips-ul cu ceapa

Ina 1

14.10.2016, 08:28

Eu pun gris doar daca sunt icrele extrem de sarate, pentru a balansa gustul de sare. Iar apa trebuie sa fie obligatoriu rece, pentru a le face pufoase. Daca am, pun minerala http://www.bucataras.ro/retete/salata-de-icre-de-crap-47041.html

mirela0911 1

14.10.2016, 08:46

Îmi place!

MotanLaOale 1

14.10.2016, 11:18

simona72 1

14.10.2016, 12:53

Cred ca fiecare are modul propriu de a le face...Eu pun grisul facut de la inceput, il amestec cu icrele, le spumez bine apoi pun uleiul ca la maioneza. Apa minerala rece neaparat, zeama de lamaie si sare dupa gust.

claudiaO 1

14.10.2016, 15:10

Eu am invatat de LA mama mea cu APA fierbinte si le repara si daca de taie

tina58 1

15.10.2016, 14:58

Eu pun gris doar daca vreau sa le inmultesc si il pun intotdeauna de la inceput; le frec bine cu grisul fiert si racit ca sa nu ramana cocoloase de gris si apoi incep sa adaug uleiul cate putin si apa sau apa minerala din cand in cand daca se incheaga prea tare icrele ca sa le mai lichefieze putin ca sa poata fi lucrate iar la sfarsit zeama de lamaie si ultima ceapa tocata marunt, marunt de tot (pentru asta trebuie sa ai ceva talent, daca nu ai folosesti un robot de bucatarie sau razatoarea mica).

dantes 1

16.10.2016, 06:54

Interesant,nu stiam chestia cu apa fierbinte

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de icre