Salata de icre de stiuca

de Dya Daniela Andrei in Peste, 6 Mai 2011 | 6297 vizualizari

 

E pur si simplu delicioasa!!!!!

 

INGREDIENTE

  • 50 gr icre de stiuca
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 3 linguri apa minerala
  • ulei (cca 300-350 ml ulei)
  • ceapa verde pentru servire
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre de stiuca:

Icrele curatate, spalate bine si scurse de apa (intr-o strecuratoare) se amesteca cu sare si se tin la rece pentru 24 de ore. Asezam icrele intr-un castron, adaugam ulei, treptat (ca si la maioneza) si amestecam continuu cu o lingura de lemn Cand icrele se inmultesc si capata consistenta (stau pe lingura) adaugam apa minerala si sucul de lamaie omogenizand compozitia.

Optional putem toca ceapa foarte fin si o incorporam in salata de icre. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre de stiuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de cartofi cu peste afumat si masline