Salata de muraturi

de LC in Muraturi, 24 Sep 2012 | 6092 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg gogonele
  • 2 kg morcovi
  • 4 kg ardei capia
  • 2 borcane mustar tecuci
  • 2 cani zahar
  • 2 cani ulei
  • 2 cani otet de vin
  • 2 plicuri conservant
  • sare, piper
  • borcane si rabdare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de muraturi:

Dam prin razatoare gogonelele si morcovii. Ardeii ii spalam, ii curatam de seminte si ii taiem fasiute. Punem toate ingredientele intr-o oala de dimensiuni xxl :))  impreuna cu uleiul, zaharul, otetul si condimentele. Lasam pe foc pana da cateva clocote. Apoi luam vasul de pe foc, il lasam sa se odihneasca putin dupa care adaugam conservantul pe care l-am dizolvat in apa fierbinte. Lasam sa se raceasca complet dupa care adaugam mustarul si amestecam. Le punem in borcane si le adapostim bine bine sa apuce iarna ca e tare gustoasa salatuca...:)))

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de muraturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (16)

Sim0na 1

26.09.2012, 21:58

Tare bine arata!!!

elucubratiiculinare 1

02.10.2012, 22:34

si eu o fac, dar mai pun cateva legume

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 22:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Gogonele in saramura