Foarte buna a fost!
Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare.
Dupa racire se taie cubulete.
Porumbul se fierbe, se scurge si se lasa la racit.
Ciupercile se clatesc cu apa rece si se lasa la scurs.
Baby corn se clatesc cu apa si se lasa la scurs.
Se pastreaza citiva pentru ornat iar restul se taie rorocoale.
Castravetii si gogosarii se toaca marunt si se scurg de zeama prin stoarcere.
Maioneza se face din 2 galbenusuri crude, 2 lingurite mustar, sare, zeama de lamaie si 400ml ulei cu mixerul.
Intr-o tigaie se pune uleiul si se calesc ciupercile pana nu mai au zeama.
Se adauga si pieptul de pui taiat, se mai caleste cateva minute si se lasa la racit.
Intr-un castron se amesteca toate ingredientele si se potriveste de sare si piper.
Se amesteca si cu maioneza si este gata.
Se poate orna dupa preferinta.
Pofta Buna!