Salata de rucolla cu peste afumat

de nico15 in Peste, 21 Feb 2011 | 7797 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 peste afumat 250 g
  • 150 g rucolla
  • 1 portocala
  • 1 ceapa rosie
  • 30 g de chivas
  • 10 migdale
  • 8-10 masline feliate
  • ulei de masline si acetto balsamico
  • sare
  • piper
  • 3 castraveti acri
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de rucolla cu peste afumat:

Pestelui afumat i se indeparteaza capul si incepe sa se scoata carnea de pe piele, se desfac bucati de carne; rucolla se spala si se usuca, se adauga pestele peste, se taie castravetii acrii in feliute subtiri, se adauga maslinele feliate si migdalele, se toaca ceapa rosie jullien si firele de chivas si se adauga in salata noastra.

Separat pregatim dressingul din ulei de masline si acetto balsamico se sareaza si se pipereaza se va adauga in salata cu putin timp inainte de servire.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de rucolla cu peste afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salată de somon afumat