Salata de sfecla rosie cu hrean

de Ubulika in Salate, 6 Dec 2011 | 6660 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 sfecle rosii mari
  • 3 radacini de hrean
  • otet
  • sare
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sfecla rosie cu hrean:

Curatam hreanul, il spalam si il dam pe razatoarea mica. Spalam sfecla, o punem intr-o oala si acoperim cu apa. Punem un varf de sare si lasam sa fiarba 1h, 1h jumate. Verificam din cand in cand daca e indeajuns de patrunsa.

Cand e gata o punem intr-o farfurie si o lasam la racit. Dupa ce s-a racit o curatam, o radem pe razatoarea mare intr-un bol.

Adaugam peste sfecla: zahar, hreanul ras, otet si sare. Cantitatea  ingredientelor  o stabileste fiecare dupa gust. Amestecam bine, o punem in borcane si dam la frigider.

Eu am mancat goala cat am apucat pana am umplut borcanele:)))))))))))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie cu hrean" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Salata de sfecla rosie-aperitiv