Salata de vinete cu ardei copti

de biancas76 in Aperitive / Garnituri, 2 Aug 2010 | 7655 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 vinete
  • 4 ardei kapia mari
  • 1 ceapa rosie mica
  • 2 catei usturoi mici
  • 2 galbenuse
  • un varf de lingurita mustar
  • 200 ml ulei
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de vinete cu ardei copti:

Vinetele si ardeii kapia se prajesc, se curata se lasa la scurs si racit.

Intre timp din doua galbenuse, mustar si ulei facem o maioneza.
Ceapa o tocam marunt iar usturoiul se piseaza.
Toate indredientele se adauga in blender si se mixeaza pana obtinem o constinteta cremoasa.
Se sareaza dupa gust.

Puteti folosi si alte condimente, eu una nu sunt amatoare sa stric gustul de vinete:)
Se serveste alaturi de legumele preferate si de o felie de paine prospata.

Super buna!!!! E ceva deosebit, ardeii ii dau un gust bun salatei de vinete.
Merita sa o incercati.
Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete cu ardei copti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

biancas76 1

03.08.2010, 15:15

Silvioara , poti incerca linistita ca e tare buna.

biancas76 1

03.08.2010, 15:15

Epurasha, multumesc de confirmare

nadina73 1

03.08.2010, 17:27

cred ac e super buna ,am mai vazut si la gaby,madi daca nu ma inselam zic ca o sa incerc si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete si dovlecei cu sos de rosii si parmezan