Saleuri cu branza de burduf

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2015 | 9813 vizualizari

 

Foarte bune!

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 1 ou
  • 100g branza de burduf
  • sare grunjoasa
  • seminte de mac
  • seminte de chimen
  • seminte de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu branza de burduf:

Aluatul se lasa la dezghetat.

Branza de burduf se sfarama cat mai marunt.

Oul se bate bine.

Se intinde foaia de aluat pe blatul de lucru, infainat si se netezeste cu sucitorul.

Se unge cu ou batut si se presara cu sare grunjoasa.

Se distribuie uniform branza de burduf pe toata suprafata.

Fiind o foaie mare eu am presarat mac pe o treime, chimen pe o treime si susan pe restul.

Se taie fasii de circa 1 cm latime si lungimea dorita.

Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se introduc in cuptorul preancalzit pentru 20-25 minute, pana se rumenesc frumos.

Eu le-am copt pe rand pe fiecare, cu mac, cu chimen si cu susan.

Poft Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu parmezan si chimen