Saleuri cu cas si chimen

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2011 | 6519 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina,
  • 2 oua,
  • 250 g cas razalit,
  • 1 lingurita bicarbonat de amoniu,
  • 200 g smantana,
  • 200 g margarina la temperatura camerei,
  • sare,
  •  1 ou batut,
  • chimen,
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu cas si chimen:

Se framanta un aluat din faina,oua,cas,smantana,margarina sare si bicarbonatul.

Se imparte aluatul in 2 buc.

Se intinde fiecare bucata de aluat mai gros,se taie bastonase sau dupa preferinte.

Se pun bastonasele intr-o tava pe hartie de copt,se ung cu ou batut,se presara cas razalit si chimen dupa gust.

Se dau la cuptor pentru cca 25 de minute,pana ce se rumenesc deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu cas si chimen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mamaieelena 1

30.01.2011, 00:03

gustoase

Ina 1

30.01.2011, 19:03

bune si imi place mult prezentarea

mimmi 1

01.02.2011, 12:17

Multumesc fetelor !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratelele bunicii