Saleuri cu cascaval afumat

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2013 | 7051 vizualizari

 

rapide dar taaaaare bune!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 1 pachet rondele de cascaval afumat
  • 1 ou
  • susan
  • mac
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu cascaval afumat:

Aluatul foietaj trebuie sa fie dezghetat la temeratura camerei; se intinde /desface pe masa de lucru si se decupeaza cu forma rotunda pentru biscuiti.

Asezam cate o felie de cascaval pe fiecare rotita de foietaj, ungem cu ou batut, presaram deasupa susan si mac iar la final mai aruncam o ploaie de sare,dupa preferinta.

Le introducem in cuptorul incins in prealabil si le coacem la foc potrivit, pana cand capata culoare aurie (cca.20min)

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saleuri din aluat cu osanza