Saleuri cu chimen

de Micutza Luana in Aperitive / Garnituri, 21 Iun 2013 | 3509 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet foietaj
  • 2 oua
  • un plic chimen
  • 50 gr sare mare de bucatarie
  • 2 lg ulei
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu chimen:

Dupa ce am lasat foietajul la dezghetat 10 minute il intindem pe planul de lucru.

Taiam fasii de circa 5 cm latime si 10 cm lungime .

Luam pe rand si le sucim putin , apoi le asezam intr-o tava care am acoperit-o cu foaie de copt si unsa cu ulei.

Peste ele punem cu pensula oul , sarea si chimenul .

Dam la foc mic circa 10 min si ultimele 5 foc putin mai mare .

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele fragede