Saleuri rapide din foietaj

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 10 Iul 2016 | 6142 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj din comert
  • 2 galbenusuri de la oua de casa
  • 2 cutiute de lapte pentru cafea
  • sare fina
  • susan alb
  • susan negru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri rapide din foietaj:

Aluatul foietaj se lasa la dezghetat.

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Separam galbenusurile  si le batem cu furculita, adaugand cele doua cutiute de lapte pentru cafea.

Aluatul dezghetat se intinde pe masa, apoi se taie in fasii de 10-15 cm si grosime de1,5 cm.

Tapetam tava cu hartie de copt, apoi rasucim fiecare fasie de aluat foietaj in forma de spirala, le asezam apoi in tava.

Ungem apoi spiralele cu galbenus batut cu lapte si presaram la final sare fina dupa gust, seminte de susan alb si negru.

Dam tava la cuptor pentru 15-20 minute, folosim functia de coacere cu ventilatie.

Scoatem saleurile din cuptor cand au obtinut nuanta aurie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri rapide din foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Bya Ralu 1

10.07.2016, 21:12

super

Gherca Daniela 1

11.07.2016, 08:11

bune!

-Licurici- 1

11.07.2016, 08:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]