Saleuri rapide din foietaj

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 10 Iul 2016 | 5892 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj din comert
  • 2 galbenusuri de la oua de casa
  • 2 cutiute de lapte pentru cafea
  • sare fina
  • susan alb
  • susan negru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri rapide din foietaj:

Aluatul foietaj se lasa la dezghetat.

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Separam galbenusurile  si le batem cu furculita, adaugand cele doua cutiute de lapte pentru cafea.

Aluatul dezghetat se intinde pe masa, apoi se taie in fasii de 10-15 cm si grosime de1,5 cm.

Tapetam tava cu hartie de copt, apoi rasucim fiecare fasie de aluat foietaj in forma de spirala, le asezam apoi in tava.

Ungem apoi spiralele cu galbenus batut cu lapte si presaram la final sare fina dupa gust, seminte de susan alb si negru.

Dam tava la cuptor pentru 15-20 minute, folosim functia de coacere cu ventilatie.

Scoatem saleurile din cuptor cand au obtinut nuanta aurie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri rapide din foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Bya Ralu 1

10.07.2016, 21:12

super

Gherca Daniela 1

11.07.2016, 08:11

bune!

-Licurici- 1

11.07.2016, 08:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de vinete si zucchini