Sandvich-uri 4

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2011 | 5167 vizualizari

 

Continuare

 

INGREDIENTE

  • bagheta
  • unt
  • peste
  • ridichi
  • castravete acru / gogosar acru
  • piept de pui
  • branza telemea sau o pasta de branza
  • masline
  • ou fiert
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvich-uri 4:

 Paine bagheta mica/mare, painea se prajeste si se va pregatii in felul urmator:

model 1

Ø  Se va unge intr-un strat subtire de unt sau la fel de bine se poate unge cu o pasta care poate fi amestec de branza telemea cu unt, sau pateu de ficat cu unt sau unt cu galbenus de ou fiert, dupa care se decoreaza cu rondele de ridichie, cu masline si cu frunzulite decupate din castraveti acri.

model 2:

Ø  Se face o pasta din peste si unt, se amesteca bine, componentele se sareaza si pipereaza, se ia felia de paine prajite se unge cu aceasta pasta, se va decora cu fasii de castravete si gogosari taiate subtiri si de vor taia rondele de ridichie in doua, se va orna ca in imaginile alaturate.

model 3:

½ de bagheta mica

10 g de unt

75-100 g de piept de pui afumat

1 castravete acru

1-2 masline verzi cu ardei(feliate)

2 g de sare

Se taie painea pe jumatate se poate praji sau se lasa neprajita se unge in strat subtire cu unt se sareaza un pic. Se taie pieptul de pui se aseaza peste unt, se taie capetele la castravete si se taie pe lungime in fasii, se adauga  peste pieptul de pui iar deasupra se adauga maslinele feliate. Simplu si usor.

Pofta Buna  

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvich-uri 4" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chiftele cu dovlecel si ton