Sandvici cu icre daneze si ou

de mihaelar63 in Sandvisuri, 14 Mar 2018 | 4706 vizualizari

 

 Rar servesc sandviciuri. Singura explicatie este ca ocolesc consumarea painii.  Am primit de la fiul meu o cutie de icre daneze. Icrele daneze sunt icre de culoare neagra de capelin. Caplelinul este un peste migrator ce inoata in ape maritime mai reci, nordice. Stiu ca carcotasii vor incepe: degeaba ocolesti painea si consumi icrele acestea cu continut mare de colesterol, care conservate, mai au si o gramada de sare. Plus unt, plus ou !!!!  Eu zic ca 15-20 gr icre daneze pe an, nu pot face rau. Asta, asa, de pofta ! Daca serviti sandviciul intr-o zi cu dezlegare la peste se prepara cu o margarina de calitate si fara ou.

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura icre daneze
  • 1 lingura unt / margarina
  • 2 oua
  • 2 felii paine
  • 1/2 gogosar
  • codite de ceapa verde
  • zeama de lamie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvici cu icre daneze si ou:

  1. Legumele se spala si se portioneaza.
  2. Ouale se fierb, se curata si se feliaza rondele.
  3. Painea se prajeste usor.
  4. Ungeti painea in strat subtire cu unt sau margarina.
  5. Deasupra distribuiti in mod egal icrele de capelin.
  6. Taiati feliile de paine in doua pe diagonala.
  7. Stropiti usor sandviciul cu zeama de lamaie.
  8. Pe fiecare felie distribuiti ou, ceapa si gogosar.

 Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvici cu icre daneze si ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

RuxyRux 1

20.03.2018, 22:10

Minunat Mihaela! Cred ca danezii nu-si fac probleme daca mananca chiar si saptamanal!

Ancutsa 1

21.03.2018, 11:14

Foarte apetisant!

mihaelar63 1

21.03.2018, 11:34

Ruxy , cred ca danezii nu-si fac probleme de felul lor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cald cu "DeSenvis"