Sandvis "Iepuras"

de Angelina_Elena in Sandvisuri, 27 Oct 2012 | 3655 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii mari de paine
  • crema de branza cu smantana Delaco
  • ardei gras rosu
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis "Iepuras":

Din feliile de paine, decupam cu ajutorul unui pahar un cerc mai mare, apoi cu alta forma 2 cerculete mai mici.

Urechiusele le decupam cu ajutorul unu cutit.

Prajim apoi feliutele de paine intr-o tigaie de teflon (fara ulei in ea), pe o parte si pe cealalta.

Dintr-o bucata de ardei decupam 3 cerculete, 2 dreptunghiuri rotunjite la un capat pentru urechiuse si 6 fasiute subtirele pentru mustati.

Asamblare: pe o farfurie punem cercul mare, apoi urechiusele pe care le-am uns cu putina crema de branza si peste care am asezam 2 bucati de ardei.

Peste cercul mare lipim cele 2 cerculete de paine, apoi cerculetul de ardei (care este nasul). 

Asezam apoi mustatile si ochii "iepurasului".

Nu este greu de facut iar copii vor fi incantati! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis "Iepuras"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartine cu branza pufoasa cu somon