SANGRIA

de ionix in Bauturi, 5 Ian 2010 | 8464 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 l vin rosu demidulce foarte aromat
  • sucul de la 3 postocale
  • sucul de la o lamaie
  • sucul de la un grapefruit
  • 2 portocale
  • o piersica mare
  • 2 pere
  • o lamaie
  • 3-4 linguri cu zahar
  • 1 baton scortisioara
  • 100 ml whiskey (eu am folosit Jack Daniel's)
  • 500 ml apa minerala
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA SANGRIA:

 

Intr-un vas mare se amesteca vinul cu sucul de portocale, cu sucul de lamaie, cu sucul de grapefruit, cu batonul de scortisoara si zaharul. Apoi se adauga si whiskeyul si se amesteca bine. 

Portocalele si lamaia se spala bine si se taie feliute peste amestecul format. 

Piersica si para se curata de coaja si se taie feliute deasupra.

Se lasa la loc rece circa 24 de ore. 

Cand doriti sa beti sangria puneti intr-un pahar 3/4 din compozitia formata(sangria) si 1/4 apa minerala.

Se bea rece cu niste cuburi de gheata. 

 

Enjoy it! 

 

 

TIPS-URI

1

atentie freshul de sucuri trebuie sa fie fara pulpa de fructe

2

puneti apa minerala direct in paharul din care beti, nu inainte.

Daca ti-a placut reteta noastra "SANGRIA" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]