Saramura de pastrav

de izulika in Pastrav, 2 Sep 2012 | 5838 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi
  • sare
  • 1 cana de apa
  • 4-5 catei de usturoi
  • delicat
  • 1 lingurita cimbru
  • patrunjel verde
  • ulei
  • ardei iute
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de pastrav:

Pastravul se curata in interior,se clateste cu apa rece apoi se cresteaza putin se sareaza si se unge cu ulei si se pune pe gratar.Se lasa acolo pana se rumeneste pe ambele parti,atentie insa la cand il intoarceti sa nu se rupa(la mine s-a lipit putin de gratar)Rosiile se pun si ele pe gratar la copt.Saramura o preparam astfel :

Maruntim usturoiul,ardeiul il tocam rondele,rosiile le curatam de coaja si le tocam marunt,apa o infierbantam adaugam sarea (dupa gust depinde cat de sarata vreti sa fie)cimbrul,usturoiul,rosiile maruntite,ardeiul,patrunjelul verde,punem pestele intr-un castron si turnam amestecul peste el.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de pastrav" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de pastrav