Saramura de peste

de Dya Daniela Andrei in Peste, 19 Mai 2011 | 5439 vizualizari

 

Asa cum imi place mie....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de peste
  • sare/delikat si piper dupa gust
  • cimbru
  • usturoi
  • ardei iute
  • faina sau malai

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de peste:

Incepem prin curatarea si spalarea pestelui. Apoi, il saram si il pregatim pentru prajit. Luam fiecare bucata de peste si o intoarcem pe ambele parti prin faina de grau sau malai si o punem la prajit in ulei incins. Intre timp, taiem usturoiul si ardeiul iute in feliute si le punem la fiert intr-un litru de apa impreuna cu celelalte ingrediente Dupa ce a dat in clocot adaugam pestele (prajit intre timp) si fierbem in continuare la foc mic pentru inca aproximativ 10 minute.  Se serveste cu mamaliguta! :)

Pofta buna!




Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor