Saramura de pui

de Sylvia in Pui, 15 Iun 2010 | 5817 vizualizari

 

Am luat aceasta reteta de la Julie de pe www.bucatars.ro mi-a placut foarte mult plus ca nu mancasem niciodata asa ceva.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de :
  • cateva bucati de carne de pui pe care le condimentam bine cu sare, piper, boia si ierburi aromate si le facem pe grill la foc foarte mic sa se patrunda .
  •  Pentru saramura avem nevoie de :
  • un catel de usturoi taiat feliute mici,
  • sare,
  • piper boabe ( eu nu am avut si am pus macinat ) ,
  • cateva rondele de ardei iute, 
  • putina boia .
  • Pentru ca eu nu folosesc vegeta am mai pus ca sa  ii dea gust cateva rondele  de ardei capia, un fir de ceapa verde taiat marunt si o lingura de ierburi uscate aromate. 
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de pui:

  Bucatile de carne condimentate bine in prealabil se fac pe grill pe foc minum sa se patrunda bine.

  Ingredientele pentru saramura se pun cu o cana de apa la fiert si le lasam sa clocoteasca cateva minute. Dupa ce s-au facut bucatile de carne  le punem si pe acestea in saramura si le lasam sa clocoteasca 2-3 minute ( iau un gust deosebit ).

  Am servit saramura de pui  cu o mamaliguta foarte moale si vreau sa va spun ca a fost minunata, multumesc de reteta Julie, o sa o repet cu siguranta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de pasare in sos de smantana