Saramura din burta de crap romanesc

de Bucataras Medi in Peste, 9 Ian 2011 | 7716 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc. burta de crap
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras verde
  • 1 rosie
  • 3-4 catei de ustruroi
  • ardei iute
  • patrunjel verde
  • ulei
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura din burta de crap romanesc:

Bucatile de peste se spala, se lasa la scurs  apoi e condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se pun pe gratar la fript.Ardeiul gras si rosia se coc si ele alaturi de peste.

Separat intr-un vas se pune la fiert apa cu sare si putin ulei.Cand incepe sa fiarba adaugam ardeiul copt taiat fasiute ,rosia decojita si taiata cubulete,usturoiul pisat (sau taiat fasiute subtiri) si cateva rondele  de ardei iute.Lasam sa dea in cateva clocote apoi luam de pe foc si adaugam bucatile de peste fripte.Condimentam dupa gust cu sare si piper ,asezonam cu patrunjel verde si lasam 10-15 min sub capac.

Servim cu mamaliguta calda.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura din burta de crap romanesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap in sos de rosii, la cuptor