Saratele

de oana_pisicutza16 in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2012 | 10812 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 kg faina
  • O margarina / unt
  • 200 g untura
  • 2 plicuri de drojdie (un cub de drojdie)
  • 2 linguri sare
  • 200 ml lapte
  • 200-300 g telemea

Pentru decor

  • Ou batut pt uns
  • Chimen
  • Susan
  • Cascaval
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

-         Intr-un bol se pun toate ingredientele pentru aluat si se framanta pana cand compozitia devine nelipicioasa

-         Se lasa sa dospeasca pana isi dubleaza volumul

-         Din aluat se intinde o foaie subtire si se taie forma dorita

-         Se aseaza in tava se unge cu ou si se presara deasupra susan, chimen sau cascaval

-         Se baga la cuptorul perincalzit si se lasa pana se rumenesc

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu sunca presata si cascaval, la aparatul de gofre