Saratele

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2014 | 4563 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aluat de foietaj din comert
  • 1 ou
  • Chimen
  • Sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Intindem cu sucitorul aluatul, formand o foaie de aproximativ 1 cm grosime.

Ungem foaia cu ou batut, taiem fasii de aproximativ 1 cm latime si 7 cm lungime.

Presaram chimen deasupra si le dam la cuptor pentru 15 minute.

Optional se mai poate presara sare.

TIPS-URI

1

Puteti presara si branza sau cascaval ras inainte sa puneti chimenul

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]