Saratele cu branza

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2012 | 13629 vizualizari

 

o bunatate daca le servesti cu lapte rece

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 200 g branza rasa (de preferat de oaie)
  • 125 g unt
  • 2 oua
  • susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu branza:

Toate ingredientele se amesteca formand un aluat elastic. Mai putin unul dintre oua,pe care il vom folosi la uns.

Aluatul se lasa pentru o ora la rece,dupa care se intinde pe masa de lucru in foaie subtire (sa iasa crocante) si se decupeaza forma saratelelor dupa bunul plac. :)

Se aseaza in tava pe hartie de copt, se ung cu ou si se presara susan.

Se coc destul de repede la foc normal.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

vero79 1

18.10.2012, 09:49

as vrea si eu sa le fac azi,dar am o mica nelamurire:agent de crestere nu trebuie?
pot sa spun ca arata foarte bine si iti multumim pentru reteta

Valclaudia 1

18.10.2012, 10:38

n-am folosit agent de crestere. Avand branza in compozitie, dupa coacere sunt usor sfaramicioase. O bunatate, chiar daca ma repet!

vero79 1

18.10.2012, 11:46

mersi pentru raspuns,in max o ora ma pun si eu sa le fac

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute