Saratele cu branza

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 30 Aug 2015 | 16509 vizualizari

 

Saratelele cu branza sunt foarte bune atunci cand vreti sa rontaiti ceva. Au iesit 65 de bucati.

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina;
  • 350 g branza;
  • 150 g unt;
  • 100 g smantana;
  • doua oua;
  • un galbenus + doua linguri lapte pentru uns;
  • seminte de floarea-soarelui si de susan.
Portii: 11
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu branza:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Intr-un castron se cerne faina, se rade branza pe razatoarea mare, la fel si untul. Se adauga smantana si ouale si se framanta aluatul pana cand se incorporeaza toate ingredientele. Se intinde pe masa de lucru si se decupeaza saratelele, taind fasii lungi de circa 1 cm latime. Se pun in tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt, se ung cu galbenusul batut cu lapte si se presara semintele peste ele. Se introduce tava la cuptor pana cand se rumenesc frumos.

TIPS-URI

1

Daca branza este sarata nu mai este necesar sa adaugati sare.

2

Este bine sa dispuneti de cel putin doua tavi pentru ca treaba sa mearga mai repede.

3

Nu trebuie sa le rumeniti prea tare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele