Saratele cu branza la aparatul de vaffe

de Lily_Musat in Aperitive / Garnituri, 13 Iul 2009 | 29212 vizualizari

 

Saratelele sunt crocante si foarte gustoase.

 

INGREDIENTE

  • 500 grame faina
  • 150 ml ulei
  • 250 grame branza de vaca sarata
  • 2 oua
  • 1 cub de drojdie
  • 200 ml apa calduta
  • chimen
  • mac
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu branza la aparatul de vaffe:

Dizolvam drojdia in apa calduta, ouale le batem si le amestecam cu apa, adaugam si uleiul, razuim branza pe care o amestecam cu restul ingredientelor.

Cu tehnologia asta totul este mai sumplu. Am pus toate ingredientele in masina de paine, am adaugat si faina si masina a framantat perfect. Am format gogosele mici de coca.

Se ia cate o gogosica de coca si se pune in masina de vaffe incinsa la maxim.

Se preseaza cu capacul gogosica de coca.

Se deschide imediat capacul si se pune mac sau chimen. Eu am facut si cu mac si cu chimen. Apoi se inchide capacul si in cca 5 minute este gata 1 saratica.

Cand a devenit aurie este gata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu branza la aparatul de vaffe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

nadina73 1

19.09.2010, 01:37

elena1988 1

04.03.2011, 09:40

cocolina 1

28.04.2012, 11:31

Aluatul nu trebuie lasat sa doapeasca putin daca are drojdie?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv saratele cu branza sarata si seminte de chimen