Saratele cu mac si susan.

de Laly in Aperitive / Garnituri, 13 Iun 2010 | 9633 vizualizari

 

Si cum afara este tare cald,va poftesc la un pahar de bere rece.

 

INGREDIENTE

  • 150 gr telemea sarata de vaca
  • 150 gr faina
  • 150 gr unt
  • mac,susan,chimen
  • 1 ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu mac si susan.:

Branza se rade pe razatoare,sau se mixeaza  la robot impreuna cu ouale pana devine o pasta.Se pune totul intr-un castron.

Se adauga untul si faina si se amesteca pana se incorporeaza totul  bine.Daca branza este foarte sarata nu se mai adauga sare.

Se intinde o foaie de 1 cm grosime si se taie in diferite forme.

Se tapeteaza tava de la aragaz cu hartie pergament si se pun saratelele.

Se ung cu ou batut si se presara mac,chimen sau susan.

Se lasa la cuptor pana devin usor aurii.

Se servesc alaturi de un pahar rece de bere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu mac si susan." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]