Saratele de casa rapide

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2013 | 14841 vizualizari

 

Sunt niste saratele care se fac foarte rapid, se pot face dupa gustul fiecaruia, daca aveti musafiri cu siguranta ii veti impresiona,eu le-am facut cu ce a mai ramas de la o placinta.

 

INGREDIENTE

  • un pachet aluat de placinta
  • 1 ou
  • 100 gr cascaval
  • pasta de masline negre sau verzi si sos pesto
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele de casa rapide:

Fiind aluat cumparat si congelat il vom lasa sa se dezghete. Cind este gata pudram masa de lucru cu putina faina si il vom intinde putin cu sucitorul. Daca ne este prea greu sa lucram cu tot aluatul odata il vom taia in jumatate si il facem pe rind. Deci, dupa ce am intins aluatul il taiem fisii subtiri groase cit un deget,ungem o fisie de aluat cu sos pesto sau pasta de masline, punem deasupra o alta fisie, apasam usor , le mai putem intinde putin din mina daca este cazul si le sucim in spirala. Le punem in tava de copt in care am pus dinainte hirtie de copt. Cind le-am terminat le ungem cu ou batut si presaram deasupra putin cascaval ras. Sunt mult mai bune decat cele din comert si le puteti umple dupa preferinte.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele de casa rapide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (8)

Sim0na 1

28.01.2013, 21:38

buneee

simona72 1

29.01.2013, 16:58

multumesc la toate pt urari!

Ina 1

21.02.2017, 20:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]