Saratele de post

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 22 Dec 2013 | 12897 vizualizari

 

coapte la aparatul de vafe

 

INGREDIENTE

  • cca 500 gr. faina
  • 1/2 pachet margarina
  • cca 20 ml ulei
  • 200 ml apa calduta
  • chimen, sare, fulgi de chili dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele de post:

Margarina se topeste putin la microunde, cat sa se poata framanta.

Adaugam faina,uleiul si apa calduta, amestecam pana obtinem un aluat elastic. Adaugam condimentele dupa gust.

Rupem bucatele din aluat,le asezam in aparatul de vafe (in mijlocul placii), inchidem placile, lasam saratelele sa se prajeasca apoi le scoatem pe platou si servim.

Sunt tare bune... :))

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv saleuri cu chimen