Sărățele de post

de Panacris in Mancaruri de post, 10 Mar 2014 | 5770 vizualizari

 

Un aperitiv rapid, gustos și totodată de post!

 

INGREDIENTE

  • foietaj de post Linco,
  • ketchup Univer,
  • mix de semințe( dovleac, floarea soarelui, in, susan, mac),
  • sare iodată,
  • ulei de măsline.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sărățele de post:

Foietajul dezghețat, se taie fâșii, se unge cu puțin ulei de măsline,  ketchup-ul Univer, se distribuie pe foaia de foietaj, apoi se presară sarea iodată și mix-ul de seminte. Sărățelele se transefră pe tava tapetată cu foaie de pergament. Se introduce tava in cuptorul preincins, cca. 15  minute la foc puternic, aproximativ 15 minute. Spor și poftă bună!

Pofta buna!:D

Daca ti-a placut reteta noastra "Sărățele de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Reteta-Video 1

12.03.2014, 14:59

elucubratiiculinare 1

12.03.2014, 17:11

super

simonacallas 1

13.03.2014, 13:08

Rapide, gustoase si de efect! Faptul ca sunt si de post vine ca un bonus

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dorada cu roșii, ardei și brocoli

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Humus clasic - Reteta gustoasa de casa