Sarmale de post

de Miha in Mancaruri de post, 27 Noi 2009 | 17013 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci proaspete
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 cana orez
  • 1 cana suc de rosii
  • ulei de masline
  • sare si piper
  • verdeata
  • varza murata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale de post:

Ceapa tocata marunt se caleste in ulei de masline. Cand a devenit sticloasa se adauga ciupercile curatate si marunt tocate. Morcovul il dam pe razatoarea cu ochiuri mici si-l adaugam peste ciuperci.  Turnam sucul de rosii si omogenizam. Punem si orezul, potrivim gustul de sare si piper si mai dam cateva clocote. Lasam la racit, apoi punem si verdeata tocata.

Se infasoara sarmalele si se pun la fiert la cuptor, la foc mic, in vasul roman, cu putina apa si suc de rosii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Miha 1

18.12.2011, 10:52

Cris, va fi mai greu la inceput, dar cu timpul te vei obisnui.
Sanatate multa va doresc!

Miha 1

18.12.2011, 10:53

Diana, cred ca nu mai ai nevoie de raspunsul meu, dupa juma de an. Dar n-am vazut, scuze.

DIANA B 1

03.02.2017, 12:31

Conteaza 6 luni ? Iote , eu iti raspund dupa 6 ... ani

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]